Пожалуйста, подождите...
08.09.2023 Роздiл: Контроль та перевірки Наказ ДПС України від 09.06.2023 № 445 "Про затвердження Методики проведення перевірки достовірності, повноти нарахування та сплати податку на прибуток"

 

Наказ ДПС України від 09.06.2023 № 445 "Про затвердження Методики проведення перевірки достовірності, повноти нарахування та сплати податку на прибуток"

 

 

 

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 09.06.2023                             Київ                             № 445

 

Про затвердження Методики проведення перевірки достовірності, повноти нарахування та сплати податку на прибуток 

 

Відповідно до підпункту 5 пункту 5, пункту 9 Положення про Державну податкову службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 227, зі змінами, з метою належної організації роботи структурних підрозділів органів ДПС під час здійснення контрольно-перевірочних заходів та вимог Податкового кодексу України

НАКАЗУЮ: 

1. Затвердити Методику проведення перевірки достовірності, повноти нарахування та сплати податку на прибуток (далі – Методика), що додається.

2. Керівникам територіальних органів ДПС забезпечити доведення цього наказу до працівників підпорядкованих підрозділів, які здійснюють контрольно-перевірочні заходи, та практичне використання такими підрозділами Методики.

Термін – постійно.

3. Департаменту організації роботи Служби  забезпечити оприлюднення цього наказу на вебпорталі ДПС.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

В. о. Голови                                                                 Тетяна КІРІЄНКО

 

Додаткові матеріали

 

 

Джерело: tax.gov.ua